Кравченко не підбирала слів, говорячи про свою колегу / кадр з серіалу "Свати"

Актриса Тетяна Кравченко, яка зіграла Валюху в серіалі "Свати", грубо накинулася на Анну Кошмал, що грала роль Женьки. Крім цього, путіністка згадала про президента України Володимира Зеленського.

"Всі жили однією сім'єю. Пили пиво, їли раків. Той же Зеленський. Ми зустрічалися, коли ювілей був у "Сватів". Ми випивали, сиділи, веселий хлопець", - заявила Кравченко в ефірі пропагандистського шоу на росТБ.

За словами актриси, вона обурена тим, що Кошмал засудила війну і відреклася від своєї "сім'ї" по серіалу. Кравченко не підбирала слів, говорячи про свою колегу.

"Ось ця Кошмал, я шокована! З нею щось сталося, була нормальною людиною. Раптом така ненависть! Це взагалі, кошмар. Тьфу! Я думаю, що їй навіть не платили, вона це щиро (каже - УНІАН), її не впізнати. У мене сильне потрясіння. С*ка ти!" - видала путіністка.

За словами Кравченко, яка народилася в Донецьку, її мама "обожнює" Путіна, а сама вона не може зрозуміти, чому багато російських артистів не стали підтримувати кремлівський режим. Говорячи про це, актриса навіть розридалася. Вона показала, що вміє "вичавлювати" сльозу, коли цього вимагає пропагандистський сценарій.

"Колеги, діячі культури, ваша позиція ясна. Але тільки, будь ласка, не потрібно сварити свою країну, свого президента. Не можна! Особливо соромитися своєї країни", - сказала Кравченко.

Що Валюха зі "Сватів" говорить про війну

Актриса, яка народилася в Донецьку, живе в РФ і підтримує повномасштабну війну проти України. Вона неодноразово висловлювалася про свою позицію і не приховує, що обрала сторону зла. Раніше Кравченко, згадуючи про Зеленського, стверджувала, що на нього "вплинули".

Крім цього, актриса навіть рвалася на фронт. Вона заявляла, що не боїться крові, а тому могла б допомагати пораненим окупантам. На тлі всього цього Кравченко все гірше приховує проблеми з алкоголем. У ЗМІ неодноразово писали, що актриса зловживає спиртними напоями. Зовсім недавно у мережі з'явилися фото Кравченко, яка насилу пересувалася. Її вели під руки.

Вас також можуть зацікавити новини: