Пугачова постала разом з дітьми і чоловіком / фото instagram.com/maxgalkinru

Відомий шоумен Максим Галкін показав прогулянку зі своїми дітьми - Лізою і Гаррі. Чоловік Пугачової та їхні спільні спадкоємці нещодавно вирушили до Парижа, фрагмент екскурсії містом артист знімав на відео.

Його Галкін вже розмістив в Instagram. Ліза і Гаррі із захопленням дивилися на Ейфелеву вежу, вони були вражені красою Парижа і активно ділилися емоціями.

Особливу увагу користувачів мережі привернула дочка Галкіна і Пугачової. Ліза розповідала цікаві факти про Ейфелеву вежу і з цікавістю обговорювала побачене зі своїм батьком. 

Галкін, до речі, навіть "підколов" сина, який не міг похвалитися такими знаннями. Він зазначив, що Гаррі теж міг би щось "підучити", проте сварити хлопчика не став.

Нове відео з дітьми Галкіна і Пугачової

Реакція мережі

Коментатори визнають, то поведінка Лізи їх приголомшила. Дівчинка сильно виросла, вона вразила їх своїми знаннями. Багато хто також відзначив, що Галкіну не варто було "дорікати" Гаррі. Користувачі пишуть:

  • "Максиме, яка Ліза розумниця. Підготувалася, прочитала все про майбутню подорож, просто молодець. Одну помилку ви зробили, коли сказали Гарі: "Може, ти теж щось вивчиш". Так не можна"
  • "Ліза просто шокує, вона так швидко перетворилася з малятка на тямущу дівчинку!"
  • "Щастя вам, прекрасні діти".

Максим Галкін-останні новини

Нагадаємо, раніше Галкін несподівано заговорив українською. Це сталося після того, як артист зажадав зняти з себе статус "іноагента". Спочатку чоловік Пугачової радів новому "званню", але тепер вирішив від нього позбутися.

Незабаром Галкін пояснив, що хоче отримати підтвердження звинувачень у діяльності проти РФ. Відомо, що він виступає проти повномасштабної війни в Україні і висміює кремлівський режим.

Вас також можуть зацікавити новини: