Марія Машкова засуджує війну в Україні / instagram.com/masha_mashkova_official

Російська актриса Марія Машкова, яка засудила війну в Україні і проживає в Америці, розповіла про зміни у своєму житті.

Дівчина зізналася, що отримала американське громадянство, як і її чоловік. А також вона відмовилася від свого ім'я по батькові.

Так, на своїй сторінці в Instagram вона розповіла, що раніше була Марією Володимирівною Машковою, а тепер вона просто Маша Машкова. 

Відео дня

Варто відзначити, що такі зміни можуть бути пов'язані з тим, що батько актриси - Володимир Машков - всіляко підтримує злочинний режим Кремля і війну в Україні. А ось сама Марія стала на бік України. 

Між батьком і дочкою неодноразово виникав конфлікт з цього приводу. Машков закликав спадкоємицю повернутися на батьківщину і працювати в країні-агресора, проте вона щоразу відмовлялася.

Разом з тим актриса розповіла, що перефарбувалася в блондинку, а також наближається її дебют в американському серіалі. Зараз знаменитість дуже нервує. 

Марія Машкова знайшла сестру з Харкова

Нещодавно стало відомо, що у Марії Машкової є сестра з роду Зеленських. Жінка багато років жила в Харкові. Однак на початку повномасштабного російського вторгнення виїхала за кордон.

Сестри знайшли одна одну в соціальних мережах. Вони вже встигли зустрітися в Молдові. Зараз вони дружать і підтримують одна одну.

Вас також можуть зацікавити новини: