Дружина Олександра Скічка розповіла, як почувається дівчинка зараз / Скріншот Instagram

Дружина українського ведучого та ексочільника Черкаської ОДА Олександра Скічка – бізнесвумен Єлизавета Юрушева – повідомила, що їх донечка отримала травму. Наталія дістала поранення голови.

На своїй сторінці в Instagram Єлизавета Юрушева показала світлину 9-річної дівчинки. На фото видно, що на голові дівчинки пластир на місці рани. Дружина Скічка поділилася, що неабияк злякалася за доньку, але сама Наталія навіть не плакала. За словами Єлизавети, зараз дівчинка почувається добре.

Скріншот Instagram

Бізнесвумен не стала розкривати усіх подробиць та причин поранення, але вказала, що лікарям довелося зашивати рану на голові доньки. Зазначимо, що Наталія професійно займається танцями. Єдине, через що засмутилася дівчинка - вона не зможе взяти участь у танцювальному турнірі.

Відео дня

"Ось моя супер дівчинка. Наш ранок почався з травми голови. У лікарні довелося зашивати рану! Вона зовсім не заплакала. Коли мене вже можна відкачувати, моя дівчинка усміхається! Ось сидимо в лікарні, і вона сміється з мене й каже, що "мама тримайся, не можна так завжди переживати!". Єдине, що її засмутило, що вона дуже готувалася до турніру в неділю, а тепер танцювати там не зможе", - написала під фото дружина Скічка.

Скріншот Instagram

Нагадаємо, раніше дружина Олександра Скічка посварилася з росіянином у Мілані.

Вас також можуть зацікавити новини: