Доньці Олени Кравець пишуть компліменти / скриншоти

Донька гумористки та телеведучої Олени Кравець вразила фанів зухвалим стилем. 20-річна Марія часто приміряє нові образи, на цей раз вона вирішила влаштувати фотосесію на даху.

Результатами експерименту донька Кравець вже поділилася на своїй сторінці в Instagram. Для фотосесії вона обрала стильне вбрання.

Донька Олени Кравець вразила зухвалим стилем / скриншот

Марія позувала у напівпрозорій сорочці, шкіряних штанях та трендовому взутті. Донька Кравець не відстає від моди, тому вона приміряла ковбойські чоботи. Також дівчина зробила собі легкі кучері та стриманий макіяж.

Відео дня
Нові фото доньки Кравець / скриншот

Донька гумористки підкреслила губи темною помадою. Також Марія зробила собі манікюр у білому кольорі. Дівчина позувала на даху. Її зухвалий стиль мав вдалий вигляд на тлі блакитного неба та будинків.

Який вигляд нині має донька Олени Кравець / скриншот

У коментарях користувачі відзначили, що їм подобаються нові фото дівчини. Доньці Олени Кравець пишуть компліменти. Зокрема, коментатори зазначили:

  • "Моєму захопленню немає меж!"
  • "Це пожежа"
  • "Неймовірна!".

Нагадаємо, донька Кравець любить робити сміливі фото. Раніше вона "засвітилася" у чоботах своєї мами, проте гумористка не стала її за це сварити, а лише пожартувала. 

Вас також можуть зацікавити новини: