Донька Фреймут стала шатенкою  / скриншоти

Старша донька відомої телеведучої Ольги Фреймут, 17-річна Злата Мітчелл, наважилася на кардинальні зміни. Дівчина, яка нещодавно повернулася до Києва, більше не білявка.

Злата показала результати експерименту із зовнішністю у Stories. Донька Фреймут стала шатенкою. Окрім цього, вона трохи прибрала довжину волосся.

Нова зачіска доньки Ольги Фреймут / скриншот

"Я не залишу своє волосся у спокої, поки не стану темнішою", - написала дівчина та зазначила, що дарма слухала поради тих, хто казав їй бути білявкою у минулому.

Відео дня
Донька Ольги Фреймут кардинально змінила зачіску / скриншот

Сама Злата, судячи з кількості нових фото, дуже задоволена результатом. Вона позувала з посмішкою. Примітно, що дівчина також любить обирати стильні образи.

Вона приміряла міні-спідницю та коротеньку футболку, а доповнила свій образ брендовим клатчем чорного кольору. Сірі відтінки вбрання вдало підкреслили новий колір волосся дівчини.

Який вигляд донька Фреймут мала до зміни іміджу

17-річна Злата довгий час була білявкою, а потім почала поступово "виходити" з цього кольору. Вона тонувала волосся у більш темні відтінки, втім на кардинальні зміни наважилася лише зараз.

Донька Фреймут до зміни зачіски / скриншот

Нагадаємо, нещодавно донька Фреймут вперше за довгий час повернулася до Києва. На честь цього вона показала зухвалий танець. Злата показала, як рухається на високих підборах.

Вас також можуть зацікавити новини: