Дорофєєва - зірковий тренер "Голосу країни" / фото instagram.com/goloskrainy_official

Напередодні старту шоу "Голос країни" 23 січня у столичному ресторані на території НСК "Олімпійський" відбулася презентація проекту. Ведучим заходу став Юрій Горбунов, а зіркові наставники та учасники шоу запалювали сцену своїми виступами.

Під час презентації нового сезону "Голосу країни" зіркова тренерка Надя Дорофєєва постала з оновленою зачіскою - вона вразила всіх, з'явившись з чубчиком.

Дорофєєва - зірковий тренер "Голосу країни" / фото 1+1
Дорофєєва - зірковий тренер "Голосу країни" / фото instagram.com/goloskrainy_official

На заході тренер-переможниця минулого сезону Дорофєєва емоційно представила гостям свій хіт "Почему". 

Відео дня

"Я пам’ятаю минулий рік, коли я їхала на перший знімальний день "Голосу країни", я так хвилювалася, тому що для мене це був справжній виклик. Хочу зробити комплімент Олі Поляковій, вона тримається дуже круто, і всіх заряджає своєю енергетикою. Ми іноді сперечаємось з нею у проекті через хлопців, і навіть трішки посварилися з Потапом через це, але це ще більше розпалює дружню конкуренцію між нами", - сказала артистка.

Нагадаємо, тренерами 12 сезону шоу "Голос країни" стали Потап, Надя Дорофєєва, Святослав Вакарчук та Оля Полякова. Ведучі проекту - Юрій Горбунов та Катерина Осадча.

Головним призом за перемогу в шоу цього сезону традиційно стане квартира у Києві. Також переможець отримає ще один суперприз, важливий для кожного артиста. Що саме, глядачі дізнаються у першому випуску проекту.

Вас також можуть зацікавити новини: