Налчаджиоглу одружився з українською візажисткою влітку 2023 року / фото instagram.com/__l_i_l_i_a___

Дружина екс-чоловіка Ані Лорак, турецького бізнесмена Мурата Налчаджиоглу Лілія на тлі пліток про розлучення з чоловіком "засвітилася" без обручки на безіменному пальці.

У своєму Instagram жінка показала відео, на якому зображена з донькою від попередніх стосунків. Лежачи на дивані, красуні створили форму сердечка за допомогою рук. На кадрі добре видно, що на безіменному пальці правої руки дружини Мурата Налчаджиоглу немає символу шлюбної вірності.

Лілія вже не носить обручку / скріншот instagram.com/__l_i_l_i_a___

Зазначимо, що Лілія вийшла заміж за колишнього чоловіка Ані Лорак влітку цього року, а після весілля взяла прізвище чоловіка Налчаджиоглу.

Відео дня

Однак останнім часом не вщухає хвиля пліток про розлучення пари. Подружжя видалило спільні фото та відписалося одне від одного у соцмережах. Наразі бізнесмен Налчаджиоглу перебуває у Туреччині. Офіційних заяв пара поки що не робила.

Нагадаємо, що нещодавно турецький бізнесмен Мурат Налчаджиоглу здивував шанувальників поведінкою в соціальних мережах. Він видалив спільні фото зі своєю дружиною Лілією, залишивши тільки весільні. Згодом він звернувся до шанувальників з проханням не лізти в його особисте життя.

Додамо, що на тлі чуток ро розлучення Мурата з Лілією виринула Ані Лорак, яка "з'явилася" в Instagram свого екс-чоловіка.

Вас також можуть зацікавити новини: