Анна Трінчер / Скріншот Instagram

Популярна українська співачка і блогерка Анна Трінчер поділилася, через які випробування пройшла на шляху до краси та впевненості. Зі сльозами на очах зірка зізналася, що її булили у школі через зовнішність.

У дитинстві зі співачки часто глузували та знущалися через темне волосся на її тілі та обличчі. За словами Трінчер, ця тема дуже болюча для неї. Через постійні образи та комплекси артистка вирішила позбутися волосся, і зараз регулярно робить лазерну епіляцію. 

Блогерка розповіла про ситуацію, яку вона запам'ятала на все життя:

Дуже тригерна тема для мене, дуже болюча тема. Мене в дитинстві багато за це булили, відкрито. Я пам’ятаю випадок, коли до мене в школі підійшов хлопець, який мені дуже подобався і просто при всіх, при всьому класі сказав, що в тебе є вуса чорні. І коли ти 10-річна дитина, це шквал комплексів, занижена самооцінка і страх.

скріншот з відео

Зараз Анна має неперевершений вигляд. Водночас зірка постійно згадує болючі історії життя і намагається донести жінкам, що мати волосся на тілі - нормально. Співачка переконана, що відомі люди мають говорити про публічно про "незручні теми".

"Ви можете говорити про це в контексті веселощів і гумору, тому що пацанів, які ходять неголені, у патріархальному світі це не чіпляє, але уявіть, що народжується дитина, дівчинка, в якої спадково багато тестостерону, і в неї також вусики або волосся в непотрібних місцях, і вона приходить до школи, і її починають булити просто за те, що вона є. Я, як дитина, яка потрапила в 10 років у світ соціальних мереж, у світ ідеальних людей, у яких було все виголено просто начисто, я думала, Господи, за що мені це покарання, це волосся, що ж зі мною не так? І коли трендсеттери виходять у світ і кажуть, що це нормально, це дає тобі розуміння, що з тобою все ок, і це потрібно нести в маси", – наголосила Трінчер.

Нагадаємо, раніше Анна Трінчер еротично станцювала на колінах чоловіка у кліпі "Бар за баром".

Вас також можуть зацікавити новини: