Комік висміяв те, що співачка боїться називати війну війною, а замість цього говорить про "ситуацію" / скріншот

Гуморист Юрій Великий, якого називають "двійником" президента України Володимира Зеленського, показав нову пародію на опальну співачку Ані Лорак. Її ганебне інтерв'ю росіянці Жигаловій мало кого залишило байдужим, в ньому зрадниця не змогла назвати війну війною і заявила, що одного разу людям "доведеться вибачитися".

Великий вирішив не пародіювати те, що Лорак наговорила у Жигалової. Замість цього він показав, як би співачка розповідала про свої "страждання" російському пропагандисту Борису Корчевникову. Його гуморист назвав "Нахлебніковим".

"Я була розбита емоційно. Тут руки, тут груди, тут п*па, де повинна бути голова. Мізки взагалі незрозуміло де з 2014 року, може десь в Києві залишилися. Я ж не можу за ними зараз з'їздити", - заявив Великий в образі Лорак.

Комік висміяв те, що співачка боїться називати війну війною, а замість цього говорить про "ситуацію". Великий пройшовся і по спробах зрадниці всидіти на двох стільцях. Співачка почала зустрічатися з "духовним учителем" і йогом якраз для того, щоб навчитися сидіти одразу на трьох стільцях.

"Багато хто мене не зрозумів, в першу чергу, я сама. І тоді я вирішила замовкнути. Мені було так боляче усвідомлювати, що всі мої рідні люди там, в Україні. Під бомбардуваннями, без світла, води, тепла і їм абсолютно наплювати на те, як важко мені тут. У якийсь момент я розумію, що зараз розплачуся... Ні, зараз не вийде, трохи пізніше. Переді мною і українцями стоїть стіна нерозуміння. Я дуже намагалася пробити цю стіну, але поки вийшло пробити тільки дно. Мені боляче це усвідомлювати, я і подумати не могла, що в XXI столітті у людей можуть так швидко закінчуватися гроші", - пожартував Великий.

Пародія на Лорак від Юрія Великого - відео

Реакція мережі на пародію від "двійника" Зеленського

Коментатори були в захваті від нової пародії Великого. Вони пишуть, що комік вдало висміяв не тільки Лорак, а й пропагандиста Корчевникова, який підіграє Кремлю і намагається змушувати росіян віриту неправді. Користувачі пишуть:

  • "Момент з її сльозами - це взагалі бомба!"
  • "Талановито, тонко, смішно, дохідливо, і реалістично, і художньо. Браво, Юрій, ви робите велику справу "вивертаючи" і "розгортаючи" своїх персонажів"
  • "Річ не тільки в тому, що Юрій пародіює голос, а й підкреслює сутність цих людей. Дякую Юрію і всім, хто допомагає йому писати ці тексти. Це і розумно, і смішно"

Нагадаємо, раніше пародію на Лорак показала зірка українського дубляжу. Вона довела мережу до сміху своєю версією ганебного інтерв'ю співачки.

Вас також можуть зацікавити новини: