Екс-дружина Кличка з'явилася в компанії німецького музиканта / фото kyiv.klichko.org

Колишня дружина мера Києва Віталія Кличка після їхнього розлучення "засвітилася" в компанії молодого музиканта Даніеля Леона. Вони разом з'явилися на благодійній гала-вечері "Посвята Бембі".

Відомо, що вони познайомилися навесні 2022 року. Даніель - успішний німецький артист, а ось Наталя, яка вже багато років живе в Німеччині, тільки будує свою музичну кар'єру.

До слова, благодійна гала-вечеря - це не перший світський захід, на якому вони з'являються разом. Але, що насправді між ними - невідомо. 

Відео дня
Наталія Кличко з німецьким музикантом / скріншот Instagram

Віталій та Наталія Кличко: що відомо

У серпні 2022 року стало відомо, що Віталій Кличко розлучається з дружиною Наталією. Мер Києва розповів, що вони вже багато років живуть у різних країнах, тому розлучення було б логічним завершенням їхніх стосунків.

Пізніше Наталія Кличко побажала своєму екс-чоловікові всього найкращого. Вона підкреслила, що між нею і її колишнім збереглися дружні стосунки.

Нагадаємо, Віталій Кличко і Наталія одружилися в 1997 році. У шлюбі у них народилося троє дітей - два сини і одна дочка. Останні кілька років Наталя живе в Німеччині, а Кличко залишився в Україні.

Вас також можуть зацікавити новини: