На шоу в Києві співачка готує яскраві костюми і нові спецефекти / фото instagram.com/tina_karol

Тіна Кароль стала хедлайнером фестивалю Atlas Weekend, а для створення нового кліпу вона встала на ролики. Про це стало відомо з нового трейлера документального фільму співачки. 

На музичному фестивалі, де Кароль виступить 5 і 6 липня, співачка планує дивувати глядачів небувалими спецефектами. Так, під час концерту будуть використані нові технічні та візуальні ефекти, які об'єднаються в гармонійному симбіозі.

Тіна Кароль готується до виступу і зйомок кліпу навіть під час своїх робочих поїздок. У Казахстані співачка репетирувала танці на роликах прямо в коридорі готелю, в спортзалі і навіть на вулиці. Онлайн-тренування починалися рано вранці, заради них артистка прокидалася о 3:00.

Читайте такожДосі в комі: представниця співачки МакЅим розповіла про її станВізуальними ефектами на виступі співачки в Atlas Weekend займається режисер Максим Делієргієв. Він розповів, чим Тіна Кароль порадує фанатів:

"Для України це нова технологія. Під час концерту Тіну знімають онлайн камери, зображення ми пропускаємо через свій сервер, розробляємо унікальні ефекти і отримуємо приголомшливі ефекти на екрані тут і зараз".

Раньше Тіна Кароль зізналася, чи готова вона закохатися і зустріти нового чоловіка. Співачка ще не знає, чи потрібні їй стосунки, але вважає себе відкритою для любові.