Тіна Кароль відверто розповіла про особисте / фото instagram.com/tina_karol

Популярна українська співачка Тіна Кароль розповіла про найбільш особисте.

У недавньому інтерв'ю в програмі "Без фільтрів" (Казахстан) співачка торкнулася теми любові і закоханості, зізнавшись, що не знає, чого хоче і до чого готова.

Після смерті Євгена Огіра, чоловіка та продюсера Тіни Кароль, артистка довго страждала від посттравматичного синдрому. У річницю шлюбу з покійним коханим вона перебувала в Казахстані. Зірка розповіла, чи досі відчуває біль.

"Біль фантомний, він ніколи не пройде. Я приймаю це випробування. Він завжди мріяв, щоб я не зупинялася. Я подумала, що краще я буду тут з тим, що нас об'єднує хоча б фізично, з обручками, ніж я буду стояти біля могили й знову плакати. Тому я вибрала для себе прилетіти й взяти наші важливі речі," - поділилась знаменитість.

Ведуча Каміла Жусупова поставила Тіні особисте питання про те, що Кароль почала собі дозволяти, що змінилося в ній всередині і зовні, чи готова вона до чогось нового. Артистка відповіла, що вона стала потроху оживати (після втрати чоловіка, – УНІАН), але питання її застало зненацька.

Читайте такожТіна Кароль здалася у відвертій сукні з вирізами (фото)

"Я хочу закохатися? Не знаю. Не хочу. Чого я хочу? Розквітнути, напевно. Відчути свою повну силу як жінки. Я хочу любові? Не знаю. Але можливо відкрита до неї", - сказала Тіна Кароль у відео, опублікованому в YouTube.

Нещодавно Кароль приїхала в Казахстан, щоб презентувати свій новий альбом "Красиво".

Її приїзд в Алмати збігся з річницею її весілля з Євгеном Огіром, який помер в 2013 році. У пам'ятний день Тіна опублікувала у себе в Instastories відео, на якому показала, що носить на шиї шнурок з двома обручками.

Зазначимо, кардинальні зміни в образі Тіни Кароль почалися з виходом її нового альбому "Красиво". З драматичної й ліричної співачки вона перетворилась на незалежну та зухвалу. У платівці вона навіть експериментувала з голосом, змінивши тембр.

Вас так само можуть зацікавити новини