Артист також відповів, скільки заробляє під час війни / Фото Скріншот Instagram

Відомий український співак EL Кравчук поділився, в чому причина його 10-річної музичної паузи та, чим займався весь цей час. Як відомо, артист здобув свою популярність наприкінці 1990-х років, проте після стрімкого розквіту кар'єри, у 2005 році виконавець зник зі сцени.

EL Кравчук відверто розповів, що рішення про паузу було спричинене росіянами та їх піснями, які заполонили український ринок. Їх творчість не лише лунала на кожному кроці, але вони й активно гастролювали українськими містами. Тоді випустити гідну пісню та, щоб вона посіла позиції в чартах вище російських, за словами співака, було вкрай важко.

Виконавець зізнався, що більшість його репертуару було українською мовою, однак він був змушений писати композиції російською, аби їх представляли на радіо.

"Я не можу сказати, що це була пауза, скажу чесно. Така була атмосфера в країні, коли українська пісня не на часі була. Багато російських виконавців приїжджали з гастролями, ринок був перенасичений піснями російською мовою. Це було після 2005 року. У мене було декілька пісень російською мовою, але основний репертуар був українською. Російські пісні з'явилися, бо була необхідність, яку для мене зробили менеджери, які працювали на радіостанціях", - поділився знаменитість.

скріншот з шоу

Артист розповів, що протягом 10 років він проживав у Німеччині. Там EL Кравчук виступав для української діаспори. У 2013 році співак повернувся і відновив свою музичну кар'єру в Україні:

До 2014 року я жив у Німеччині, виступав для українців. 2012-го ситуація стала кращою, я почав повертатися з Німеччини до Києва. Повернувся 2013 року, коли знімали програму "Як дві краплі". Для себе я тоді вирішив, що повернуся і буду займатися шоубізнесом.

На додаток, зірка розсекретив суму, яку він заробляє під час війни. За його словами, наразі за місяць йому вдається заробити близько 25-30 тисяч гривень.

Нагадаємо, раніше EL Кравчук уперше розповів про зраду.

Вас також можуть зацікавити новини: