Співак мав болючий досвід стосунків / Скріншот Instagram

Багато років про особисте життя співака EL Кравчук нічого не було чутно. Як виявилося, тривалий період часу він був один, а все тому, що досвід минулих стосунків його сильно поранив.

У програмі "Муз_Тренд" він пригадав історію 10-річної давності, коли повернувся з гастролей і застукав свою кохану людину з іншою.

"Мене кохання тільки знищувало. Це останній раз було 10 років тому. Воно знищило мене просто як особистість. І потрібно було з уламків знову себе збирати як людину. Мені зраджували. Я приїхав із гастролей додому і все, як у кіно... У мене було цікаве особисте життя. Колись я про це напишу книжку", - зізнався артист.

Однак зараз, за словами Кравчука, він готовий до нових стосунків. Музикант зазначив, що йому потрібна людина, з якою він зможе творити шалені вчинки:

Я настільки скажений! Я роблю помилки, а потім помилки і знову помилки. Я просто закликаю людей до особистої свободи, бути вільними і не бути рабами. Ось ця скаженість - це і є заклик, щоб бути вільними людьми у вільній країні.

Нагадаємо, раніше співак EL Кравчук розповів, як Кіркоров "вижив" його з Росії.

Вас також можуть зацікавити новини: