Скандальна блогерка Ксюша Манекен обурила мережу / скріншот

Оновлено: як повідомили УНІАН в Офісі президента, Ксюша Манекен (вона ж Оксана Волощук) дійсно була присутня на зустрічі блогерів в ОПУ напередодні, але її там нічим не нагороджували. Відомчу відзнаку від ГУР вона отримала раніше.

Відома блогерка Ксюша Манекен (Оксана Волощук) отримала нагороду від Головного управління розвідки Міністерства оборони України. Вона, разом з іншими блогерами, такими як Саша Бо, Таня Парфільєва і Настя Єлісєєва, побували в Офісі президента.

Ксюшу Манекен нагородили відзнакою "за сприяння військовій розвідці України II ступеня". Блогерка поспішила розповісти про це в Instagram, але відразу ж отримала чимало критики.

Відео дня

"Я сьогодні отримала дозу мотивації, яку хочу передати всім... Такі офіційні зустрічі набагато вагоміші за суспільне знецінення", - заявила Манекен.

Ксюша Манекен розповіла про зустріч з Подоляком / скріншоти

Відомо, що блогери зустрілися з радником голови ОП Михайлом Подоляком. Там обговорювали, як стверджують самі знаменитості, "питання інформаційної війни та мотивації населення". Фрагментами зустрічі якраз і ділилася Манекен.

Ксюшу Манекен нагородили в ГУР / скріншот и

Манекен показала нагороду від ГУР і зазначила, що подробиці своїх "заслуг" вона зможе розповісти тільки після закінчення війни. Також блогерка заявила:

"Не важливо, що про тебе говорять інші, Не важливо, одягнена ти на фото або напівгола, Не важливо навіть, якою мовою ти говориш. Важливо бути особистістю, вчитися в цілому і на власному досвіді".

За словами блогерки, "дуже багато залишається за кадром". Манекен нібито не розповідає своїм фанатам про все, що робить.

Ксюша Манекен розповіла про нагороду від ГУР / скріншот

Як зазначає "24 канал", також Манекен згадала про своє минуле і про те, що вона заробляла на життя ескортом. Вона написала: "Комік став президентом, ескортниця отримала орден. А ви, всі такі "правильні", не отримали від цього життя них*я". Однак незабаром цю Stories Волощук видалила.

Видалена "історія" Ксюші Манекен / скріншот "24 каналу"

Раніше Манекен робила чимало скандальних заяв. Так, у 2015-2016 роках вона розповідала, як "змінився" Крим після того, як його окупувала РФ. Тоді блогерка стверджувала, що їй "не важливо, чий Крим".

Що Манекен говорила про Крим / скріншоти Twitter 

І коли в Інтернеті "спливли" скріншоти, в яких показана недавня позиція блогерки, вона була щиро здивована. На тлі скандалу, який розгорівся в соціальних мережах, Манекен заявила: 

"З того часу багато чого змінилося. Але кому це цікаво. Люди кидають в мене каміння, ніби самі без гріха. Зате про війну і проблему всі забули на якийсь час"

Волощук про нагороду від ГУР / скріншоти

Цим вона ще більше обурила користувачів мережі. У Twitter з'явилося чимало гнівних коментарів на адресу Манекен.

Деякі навіть жартують, що блогерка могла отруїти якогось російського чиновника. Однак користувачі відзначають, що навіть якщо Манекен зробила щось важливе, то її зарозуміла позиція псує абсолютно все. 

Нагадаємо, раніше ще один блогер потрапив у скандал. Комік розповів, як отримав три повістки і втік до Туреччини.

Вас також можуть зацікавити новини: