Фіналіст "Холостячки" показав відео відпочинку з коханою / фото Instagram Дмитра Шевченка

Фіналіст романтичного реаліті "Холостячка" Дмитро Шевченко, який боровся за серце співачки Злати Огнєвіч, поділився з фоловерами кадрами з новою коханою Катериною Шеффер.

Романтичний ролик з’явився в Instagram-акаунті Шевченка.

Схоже, Дмитро щасливий у нових стосунках. Він влаштував для Катерини сюрприз. Пара каталася в машині, що світить гірляндами, розважалася на центральній площі біля ялинки, багато обіймалася і цілувалася.

Читайте такожФіналіст "Холостячки" Шевченко розповів про свою дівчину та її ревнощі до ОгнєвічШевченко та Шеффер завжди тримали один одного за руку.

"Наша поїздка до Львова була неймовірна, вона подарувала нам масу емоцій та спогадів. Було багато піших прогулянок, смачної їжі, зустрічі з друзями… Словом, це було неймовірно", – написав Шевченко.

Нагадаємо, у фіналі шоу "Холостячка-2" Злата Огнєвіч обрала підприємця Андрія Задворного. Однак у пост-шоу пара оголосила, що більше не разом. Андрій розійшовся зі Златою через 1,5 місяці стосунків, оскільки у нього пройшли почуття.

Після пост-шоу "Холостячка. Життя після проекту" на обох звалилася хвиля критики, адже багато хто не схвалював вибір Злати у фіналі. Потім і сама колишня пара почала обмінюватися колкостями у своїх постах і "історіях" в мережі.

Вас також можуть зацікавити новини: