Дітей Фреймут порівняла з собачками, а батьків - з господарями / фото instagram ведучої

Українська телеведуча Ольга Фреймут розмістила в Instagram новий допис, у якому розповіла, як відмовитися від поганих слів. Зірка поділилася своїми "професійними" знаннями з етикету та зазначила, що бачить чимало лайки навколо себе, навіть у Telegram-каналах.

"Я дуже боюся нічок у Києві, лякаюся проспати тривогу, бо ж малі діти - і сама є затятою фанаткою життя. Тоді заходжу на форуми Telegram-каналів і бачу там суцільні матюки. І хоч сама володію такою лексикою, застосовую її як ліки, коли, наприклад, на мене по зустрічній хтось їде, або виливаю окріп на пальці... Вчені ж довели, що матюки у побуті вгамовують фізичний біль", - зізналася Фреймут.

Також ведуча розповіла, що політикам та блогерам потрібно відмовитися від нецензурної лайки, а замість цього вони мають демонструвати "холодну та німу лють в очах". Не забула Фреймут про дітей, які нерідко можуть лаятися. Їх вона порівняла з собачками, а батьків - з господарями.

Відео дня

"Якщо ви батьки і помітили, що діти підхопили погану мову, час реагувати. Так, діти можуть користуватися лайливим словечком серед однолітків, щоб бути "своїми", але в моїй присутності це зупиняю. Без драми, втім строго даю знати, що мені така розмова не подобається. Діти - як собачки - вони відчувають, блефує господар чи справді гнівається. У нашій сім'ї спрацьовують довгі промови про те, що матюки застосовуються неблагополучними верствами суспільства, наприклад, зеками та п'яницями", - заявила ведуча.

Слова про дітей та собачок сильно обурили мережу. Коментатори почали критикувати Фреймут. Через спроби повчати українців ведуча нарвалася на лютий хейт, у коментарях їй пишуть:

  • "То дійсно ви писали цей допис? А саме: "діти, як собачки"
  • "От ти й*бнута. "Діти - як собаки"? Вже зовсім мозок про*бала. Якщо твої діти - собаки, то ти точно - с*ка. Вже скільки тобі пояснювали, що твої висери етикету - це як перднути у воду. Гидко"
  • "Господи Боже. Діти як собачки. Відписуюсь, бо не маю наміру більше читати подібну х*йню".

Що відомо про Фреймут

Ольга Фреймут - це відома українська телеведуча та журналістка, яка народилася 13 квітня 1965 року в місті Луцьк. Вона стала відомою завдяки своїй роботі на телебаченні. Фреймут працювала на різних телевізійних програмах та проектах. 

Нагадаємо, нещодавно Фреймут усіх розлютила тим, що повернулася до України вперше з початку повномасштабної війни, при цьому одразу ж анонсуючи свої "курси з етикету".

Вас також можуть зацікавити новини: