Галкін засуджує війну РФ проти України / Скріншот

Відомий російський шоумен Максим Галкін не мовчить про війну в Україні, він поділився щемливою розповіддю дівчинки з Маріуполя. Перший раз він засудив повномасштабне вторгнення РФ в нашу країну в перший день війни.

На сторінці в Instagram знаменитість опублікував відео з маленькою Кірою Чебенко. Дівчинка розповіла, як вони з мамою тікали з міста і як вона вона наступила на розтяжку і залишилася в живих. 

"Коли була бомба, я присіла біля сумки. Мама мене взяла на руки і біля кущика посадила. Там була кров. Уламки швидко дістали. У нас була операція", - поділилася Кіра.

Галкін зазначив, що багато років розмовляє з дітьми на ТБ, але діти не повинні переживати такі жахи, як ця дівчинка.

"Я чув багато прекрасних дитячих історій. Діти не повинні проживати таке. Діти не повинні розповідати такі історії зі свого маленького життя. Ця українська дівчинка точно не збиралася ні на кого нападати", - зазначив Максим.

У коментарях підписники висловили подяку Галкіну за таку позицію, за те, що він не мовчить про війну в Україні.

Нагадаємо, в кінці лютого співачка Алла Пугачова і її чоловік Максим Галкін разом з дітьми полетіли в Ізраїль. Багато росіян почали хейтити зіркове подружжя за такий крок, адже напередодні шоумен засудив повномасштабне вторгнення РФ в Україну.

"Із самого ранку на зв'язку з рідними та друзями з України! Не передати словами, що я відчуваю! Як це все можливо! Не може бути виправдань війні! Ні війні!"- написав Галкін у день початку війни Росії проти України.

Вас також можуть зацікавити новини: