Максим Галкін / instagram.com/maxgalkinru

Російський шоумен Максим Галкін, який зараз з родиною перебуває в Ізраїлі, прокоментував обстріл російськими окупантами Одеси напередодні Великодня.

Галкін згадав про тримісячну дівчинку, яка загинула в результаті випущених Росією крилатих ракет. Крім того, відомо, що по Одесі було випущено сім ракет, дві з яких вдалося збити. В результаті обстрілу загинули вісім осіб, 18-20 постраждали.

"Напередодні Великодня летять російські крилаті ракети в житловий будинок в Одесі. Гине сім'я, гине тримісячна дитина. Ось як це? Поясніть мені. Крилаті ракети взагалі не повинні прилітати в житлові будинки, ні в будні дні, ні у свята. Ви одночасно молитеся про мир (офіційні особи РФ, - УНІАН), везете благодатний вогонь до Москви, і при цьому ця ж влада посилає ракети. Чи це знову не ми?",- сказав Галкін.

Також він додав, що чув одну з версій російської пропаганди, чому ракета потрапила в житловий будинок.

"Чув пояснення, що високоточні ракети потрапили в житловий будинок, тому що українські ППО збили ці ракети. У такій кількості страшних речей винна Росія і при цьому каже, що не винна. Звірства в Бучі - це не ми, в Одесу летить ракета - це ми, але не зовсім ми, Маріуполь "зрівняли з землею" - не ми. Тоді питання: що росіяни там (в Україні, - УНІАН) роблять?",- поставив риторичне питання Галкін.

Нагадаємо, раніше Максим Галкін анонсував концерти в Ізраїлі. Виручені гроші він перерахує українським біженцям.

Вас також можуть зацікавити новини: