Лобода похвалилася стрункою фігурою / instagram.com/lobodaofficial

Опальна співачка Світлана Лобода опублікувала у своєму інста-блозі нову фотографію з відпочинку.

У кадрі вона позувала в роздільному купальнику з леопардовим принтом і на зав'язках навколо талії. Руки співачка піднесла до волосся, одну ніжку виставила трохи вперед і похвалилася ідеальним тілом. Варто відзначити, що Лобода зберегла відмінну форму після народження двох дочок - Євангеліни і Тільди.

"Фігура - вогонь, мотиватор для багатьох", "Тропікана-жінка гаряча і скажена", "Як можна бути такою красивою?", "Супер", "Красива фігура", - пишуть шанувальники.

Відео дня
Лобода похвалилася стрункою фігурою / instagram.com/lobodaofficial

Хто така Світлана Лобода

Світлана Лобода народилася в Україні, але ось уже кілька років живе і працює в РФ. У період з 2004 по 2008 року вона виступала у складі групи "ВІА Гра". Наприкінці червня 2013 року Лободі було присвоєно почесне звання "Заслужений артист України".

Кілька років тому Світлана переїхала в Росію, щоб більш активно просувати свою творчість саме там. При цьому нещодавно стало відомо, що у неї є будинок в Європі, біля моря. Зараз вона живе там разом зі своїми дітьми і новим коханим.

Також варто відзначити, що 8 червня 2021 року продюсер Лободи Нателла Крапівіна оголосила, що припиняє співпрацю з виконавицею. 13 серпня співачка представила новий сингл "Indie Rock (Vogue)", який був записаний як російською, так і українською мовою. Наступного дня Лобода вперше за чотири роки дала публічний концерт в Одесі.

Вас також можуть зацікавити новини: