Галкін і Пугачова відпочивають в Юрмалі / фото instagram.com/maxgalkinru

Гуморист Максим Галкін, який разом з Аллою Пугачовою відправився до Латвії, показався у Юрмалі. Він побував у будинку Лайми Вайкуле.

Так, Галкін вирушив до співачки велосипедом, але Пугачової поруч з ним чомусь не було. Цілком ймовірно, що Примадонна залишилася разом з дітьми або ж просто вирішила не "світитися" у кадрі.

"І він поїхав у захід..." - написала Вайкуле під новим відео з Галкіним.

Для візиту до Вайкуле гуморист обрав незвичайний наряд. Він був у спортивних шортах, яскравій куртці та кумедній шапці з помпоном. Судячи з усього, гуморист вирішив не мерзнути, але чомусь не надів штани.

Вайкуле знімала прощання з Галкіним. У той момент він вже їхав з дому співачки, і жартував, що пересувається "по-спортивному".

Галкін і Вайкуле - відео

Реакція мережі

Коментаторів порадувало відео з Вайкуле і Галкіним. Звичайно, багато хто запитував про те, чому в кадрі не показалася Пугачова. Також користувачі написали:

  • "Ну а де Алла Борисівна Пугачова? Непристойно без дружини у гості їздити!"
  • "І повернувся на світанку"
  • "Прикольні! Супер! Удачі вам. Дуже чекаю на фестиваль, Лаймо! Чекаю на цікаві фотки та відео! Люблю. Вітання Аллі Борисівні, я її прихильниця з України".

Пугачова і Галкін в Юрмалі - що відомо

Про те, що Пугачова залишає Ізраїль разом з Галкіним і дітьми, стало відомо ще на початку липня. Співачка вирушила до Юрмали, щоб зустрітися з Вайкуле і традиційно провести канікули у Латвії. Примадонна часто "збігає" від спеки саме до Юрмали.

Незабаром росЗМІ розкрили мільйонні витрати Пугачової в Юрмалі. Там вона нібито орендувала дорогий особняк.

Вас також можуть зацікавити новини: