Площа вілли "Березня", яку нібито орендувала Примадонна, становить 210 квадратних метрів / фото instagram.com/maxgalkinru

Відома співачка Алла Пугачова прилетіла з Ізраїлю до Латвії. Там вона нібито орендувала розкішну віллу, де буде жити разом з дітьми і чоловіком Максимом Галкіним.

У Юрмалі Примадонна проведе кілька місяців. На відпочинок вона витратить мільйони. Як повідомляють росЗМІ з посиланням на ріелтора з Латвії, співачка зупинилася у віллі "Марта", у літній період вартість оренди такого особняка може досягати 150 тисяч євро (понад 6 мільйонів гривень).

"Подобово в оренду вона не здається. Вона пропонується максимум на весь сезон, ну або мінімум на місяць. Там дійсно дуже багато нюансів, які на це впливають: складна підготовка самої вілли до приїзду гостей, наприклад. Власникам просто невигідно здавати на короткі терміни. Також вілла завжди орендується тільки повністю. Нині її орендовано до кінця літа", - заявив ріелтор.

Відео дня

Площа вілли "Марта", яку нібито орендувала Примадонна, становить 210 квадратних метрів. В особняку є дві спальні, велика зала для гостей, сучасна кухня, декілька санвузлів та інші кімнати.

Ріелтор також стверджує, що вартість оренди вілли може знижуватися, проте не у літній період. Якби Пугачова знімала особняк, наприклад взимку, то вона могла б платити і 10 тисяч євро (близько 400 тис.гривень) на місяць.

Нагадаємо, раніше стало відомо, що Примадонна залишає Ізраїль і відправиться в Юрмалу. Там вона традиційно відпочиває влітку , "ховаючись" від спекотного клімату.

Вас також можуть зацікавити новини: