Коля Серга / Фото - instagram.com/thekolya/

Український артист і колишній телеведучий проекту "Орел і Решка" Коля Серга розповів, що змінилося в його житті за останні три місяці - час, який він зі зброєю в руках провів у лавах ЗСУ. Враженнями він поділився в інтерв'ю проекту "Орестократия". 

Артист розповів, що коли він прийшов в ЗСУ, у нього було з собою тільки водійське посвідчення і техпаспорт на машину. Однак за плечима - проходження військової кафедри і звання молодшого лейтенанта. 

"Мене взяли звичайним солдатом. Зараз я ефрейтор, старший солдат", - розповів Коля. 

Відео дня

Серга згадав, що війна застала його в Одесі прямо перед поїздкою в інше місто, адже 24 лютого він повинен був виступати в Миколаєві. 

"У мене повинен був бути концерт 24 лютого, але я заночував в Одесі, тому що дуже пізно поїхав, і вранці 24-го дізнався, що почалася війна. Звичайно, нікуди не поїхав. Відправився до своїх батьків, вони живуть в Одесі. Перший день я займався пошуком справи, в якій зможу бути максимально корисним", - згадав артист.

Коля Серга зізнався, що за останні три місяці Батьківщину став любити ще більше. 

Святослав Вакарчук і Коля Серга / Фото - instagram.com

"В першу чергу, що я готовий віддати життя за свою країну, за ті цінності, які я бачу в ній, за українців, людей, тому що це і є одна з цінностей – великих, дуже важливих для мене", - сказав артист. 

Раніше у Колі була можливість залишитися жити в США і розвивати свою кар'єру там. Крім того, він багато подорожував і побачив чимало країн. Однак зараз прийшло чітке усвідомлення того, де він насправді хотів би жити. 

"Зараз, коли почалася війна, я зрозумів, що навіть ніколи нікуди не хочу подорожувати, навіть їхати у відпустку, хочу проводити його тут, в Україні. Тому я вважаю, що це найголовніше, що я знайшов за цей час", - резюмував музикант. 

Нагадаємо, раніше стало відомо, кого українські артисти втратили на війні.

Вас також можуть зацікавити новини: