Раніше Покрещук робила собі прес і ліпосакцію, їй вшивали імпланти в сідниці / скріншот

Українська блогерка Анастасія Покрещук, яку називають володаркою найбільших скул в нашій країні, зробила нові операції. Вона не раз лягала під ніж пластичного хірурга, але зупинятися не планує.

Раніше Покрещук робила собі прес і ліпосакцію, їй вшивали імпланти в сідниці. Також блогерка збільшувала груди, але цього їй було мало. Покрещук зробила операцію на статевих губах, а також знову змінила форму бюста. 

Хрещук вшили величезні імпланти, результатом вона задоволена і вже похвалилася ним в Instagram. Однак не всі користувачі мережі оцінили нові операції блогерки. Коментатори пишуть, що українці з найбільшими вилицями варто зупинитися і припинити знущатися над своїм тілом.

Крім цього, блогерка не перестає робити собі "уколи краси". Вона самостійно проводить процедури і не боїться наслідків. Покрещук знімає на відео, як вколює в своє обличчя ліполітики, раніше вона збільшувала собі губи і "підколювала" вилиці.

Нові операції Покрещук - відео

Реакція коментаторів

Нові операції шокували користувачів мережі. У коментарях вони пишуть:

  • "Груди скоро лопнуть, як і обличчя, просто треш"
  • "Навіщо ви себе так спотворили?"
  • "Так, фігура дуже красива. Але що з твоїм обличчям буде років через п'ять - ось це страшно"
  • "Скільки гидоти вводить постійно в організм, плюс курить і випиває"
  • "Жах, спеціально так себе калічити, це садомазохізм".

Хто така Анастасія Покрещук

Блогерка брала участь в одному з сезонів "Від пацанки до панянки", проте не дійшла до фіналу. У мережі Покрещук прославилася тим, що вона сама собі "наколола" вилиці і постійно робить пластичні операції.

У 2020 році блогерка зізнавалася, що на уколи і збільшення скул вона вже тоді витратила понад 60 тисяч гривень. Однак на цьому вона не зупинилася. Десятки пластичних операцій, постійні скандали в мережі і "процедури краси", які вона робить собі сама і все це записує на відео - Покрещук носить статус не тільки українки з найбільшими вилицями, ще її називають головним фріком нашої країни.

Вас також можуть зацікавити новини: