Фото інстаграм Івана Люленов

Актор та гуморист "Ліги сміху" Іван Люленов, який родом з Молдови та зараз активно підтримує Україну у боротьбі з російськими окупантами, розповів про своїх батьків.

Виявилося, що рідні з початку війни не одразу підтримали сина щодо проукраїнської позиції. Через це у них траплялися суперечки. 

"Ми спочатку трошки конфліктували, коли почалася війна. Потім я зрозумів, що так не потрібно, я не хочу з ними сваритися, бо багато родин через це розпадаються. Я все налагоджував. Потім вони зрозуміли мене й мою позицію. І вони намагаються не провокувати, щоб не було сварок", - сказав Іван в інтерв'ю Славі Дьоміну.

Він також додав, що батьки інколи отримують скарги на нього від родичів, які не поділяють поглядів та вчинків Івана. 

"Так, у моїх батьків були проблеми. Їм казали: "Поспілкуйтеся з Ванею, що він там каже, хай помовчить трошки. Йому потрібні проблеми?". Так їм казали якісь тьоті, родичі", - зазначив актор.

Чоловік каже, що там важко впливати на свідомість людей, адже вони теж дивляться пропагандиські канали країни-агресорки і ментально в Радянському союзі. Щоправда, батьки Івана вже не споживають такий контент. 

Нагадаємо, нещодавно співак-копія Олега Винника розповів про батьків в окупації.

Вас також можуть зацікавити новини: