Новий сингл Люленова - «Первый раз»

Ваня Люленов після гучного в TikTok хіта "Она звезда" продовжує випускати автобіографічні пісні, в яких кожен може впізнати себе. 

Новий сингл артиста "Первый раз", що вийшов разом з кліпом, присвячений темі першого поцілунку. А точніше, тому, яким він іноді буває неромантичним і чому це нормально. 

Як розповідає сам артист, раніше "поцілунок напідпитку" вважався чимось ганебним. "Коли я був підлітком, такі теми були табу. У суспільстві про подібні історії намагалися замовчувати. Взагалі було не прийнято хоча б трішечки посміятися із себе. Я радий, що зараз, в епоху "нової щирості", все змінилося: можна чесно висловитися про такі речі — і тебе зрозуміють правильно".

Ваня зізнається, що його власний підлітковий період був далеким від кіношно-романтичних ідеалів. І що якби він сам почув таку пісню в тому юному віці, вона б йому дуже допомогла. "Коли ти підліток, дуже важливе це почуття, що ти не один, що ти "в темі". І хтось ще поділяє твої переживання". 

Читайте такожНазвано ім'я ще одного учасника нового сезону "Танців з зірками"

Нагадаємо, що історія попередньої композиції Вані "Она звезда" теж була взята з життя, з особистої образи, яку співак перетворив на трек, що торкнувся серця величезної аудиторії. На одній тільки платформі TikTok пісня стала справжньою сенсацією: користувачі зробили з нею понад 120 тисяч роликів. Серед них - найпопулярніші блогери платформи, наприклад, Даня Мілохін.

Іван Люленов - гуморист, капітан команди "Стоянівка", дворазовий чемпіон "Ліги сміху", учасник шоу "Танці з зірками".

Вас також можуть зацікавити новини: