Алекс Топольський - головний герой 12 сезону шоу / фото instagram.com/holostyakstb

Головний герой 12 сезону романтичного реаліті "Холостяк" Алекс Топольський розповів, що хоче створити міцну сім'ю. Тому він повернувся з США в Україну, щоб зустріти ту саму дівчину, яка стане його другою половинкою.

Однак екстрасенс Людмила Хомутовська запевняє, що в планах Топольського зовсім немає весілля. За її словами, він всього лише хоче стати популярним, а проект йому в цьому допоможе.

"Він цілеспрямований, знає чого хоче. Хоче стати знаменитим, щоб заробляти гроші. Зараз він себе "ліпить", як обличчя, яке стане брендом", - сказала екстрасенс в коментарі УНІАН.

Відео дня

Вона додала, що найближчим часом Топольський не планує одружуватися: "Одразу скажу, що у нього немає завдання одружуватися, і не буде найближчим часом".

Холостяк 12 - скандал навколо Алекса Топольського

Невідома дівчина написала одній з учасниць проекту, яка вибула в другому ефірі, що відзначала з "холостяком" Новий рік. Тоді чоловік схиляв її до інтиму. 

 Вона додала, що Алекс відкрито говорив їй про те, що хоче стати популярним, після чого кожна дівчина буде його.

"Людина (Топольський, - УНІАН) стверджувала, що всі дівчата мають свою ціну. Наполягав на інтимі і намагався його домогтися. Роздягнувся і при мені пішов приймати ванну. Я дуже не хотіла, щоб виходило шоу з його участю, особливо після слів, що він стане відомим і кожна буде його. Дуже мерзенний і нахабний тип. Постійно перевіряв мій телефон, щоб я нічого не записувала", написала дівчина.

Вас також можуть зацікавити новини: