Холостяк-12 Алекс Топольський / фото instagram.com/holostyakstb/

Головний герой 12 сезону шоу "Холостяк" Алекс Топольський сьогодні, 13 січня, зробить свій вибір і вручить обручку дівчині, якій вдалося підкорити його серце.

Перед фіналом найромантичнішого шоу країни він вирішив поміркувати про почуття до кожної з дівчат. За його словами, Саша Мудра - непередбачувана, спонтанна і пристрасна. 

"У Саші дуже яскраво виражене пристрасне бажання вивчення всього нового. Вона любить і радіє життю, - це міцна нитка, що з'єднує її душу і серце зі Всесвітом. Вона - відмінний партнер по протоптування нових доріг в житті. Я переконаний, що з Сашею я буду залишатися вічно молодим. Вона буквально еліксир молодості та енергії", - написав Алекс на своїй сторінці в Instagram.

Відео дня

З Катею ж "холостяк" відчував спокій, умиротворення, довіру і глибину. За його словами, Лозовицька була б хорошою мамою.

"Мені дуже імпонує її сім'я і виховання. Але теплота, любов, культура, що панують в її родині, передалися і самій Каті. Вона буде прекрасною мамою, яка зможе прищепити тільки найкращі цінності дитині. Її доброта лежить в основі її характеру – це мене дуже підкуповує", - додав Алекс.

Він зазначив, що Катя і Саша дуже різні. З першою він був романтиком, а з другою відчував справжню пристрасть.

Нагадаємо, раніше учасниця "Холостяка" випадково розсекретила переможницю 12-го сезону.

Вас також можуть зацікавити новини: