Співак Parfeniuk розповів, скільки заробляє / скріншот

Український співак Ілля Парфенюк (псевдонім - Parfeniuk) розповів, що колись працював офіціантом, і у нього зарплата була 50 тисяч гривень.

Артист в інтерв'ю "Слава+" поділився, що зараз музика йому приносить такі ж самі гроші. Тобто, його заробіток у середньому становить понад 2 тисячі доларів. Виконавець сказав, що ось на чому заробляє: "…концерти, роялті (ліцензійний платіж у вигляді сум, які сплачуються періодично і залежать від обсягів виробництва чи продажів якоїсь продукції, - Ред.).

Відео дня

У центрі уваги Парфенюк і Сімбочка - що повідомлялося

Наприкінці листопада стало відомо, що Ілля Парфенюк освідчився своїй коханій. Обраниця виконавця - блогер Сімбочка. Артист повідомляв, що освідчився своїй дівчині ще у липні поточного року під час прогулянки містом Канів Черкаської області, й дівчина, не роздумуючи довго, йому дала чітку відповідь - "так". Зазначалося, що артист замість обручки подарував обраниці кільце від ключів.

Згодом Parfeniuk розповів дуже хорошу новину - він та його обраниця чекають на первістка. Співак показав дуже миле фото з нареченою Сімбочкою, яке підписав ось як: "Нас тепер троє. Чекаємо на тебе, наше сонечко".

Вас також можуть зацікавити новини: