МакЅим зрозуміла , що у неї проблеми / фото instagram, фан-клуб артистки

Російська співачка МакЅим (Марина Максимова) вперше заговорила про свої проблеми і розповіла, чому зривала концерти. Нещодавно вона шокувала глядачів дивною поведінкою у Сочі. Співачка ледь стояла на ногах, "жувала" слова і нібито засинала прямо на сцені.

Як виявилося, перед виступом вона вживала алкоголь. МакЅим зізналася, що хотіла "зарядитися бадьорістю", а тому пила спиртні напої.

"Хочу розповісти вам про останні події... Дуже рано після своєї важкої хвороби я почала гастролювати... Апогеєм став концерт, що не відбувся у Сочі, коли я приїхала не просто втомлена, а не могла стояти на ногах. Перед виходом я була під крапельницею. І я вирішила, що якщо я зараз вип'ю алкоголь, то вийду на сцену і відпрацюю, ніби машина. Не вийшло", - заявила співачка в новому відео.

Згодом МакЅим зрозуміла, що у неї є проблеми. Тепер вона лікується від алкоголізму у клініці. За словами співачки, яка ледь не померла через ускладнення коронавірусу, її спроби "втекти" від проблем не увінчалися успіхом.

"Я усе ж прийшла до того, що ось моя звичка, спроба втекти від проблем і недуг, зайвих вражень, за допомогою алкоголю - вони ні до чого не призводять. Я прийшла до того, що це залежність. Усвідомила, прийняла, і вирішила діяти... Тому я зараз перебуваю у клініці, вже довгий час", - зазначила росіянка.

Також вона стверджує, що вирушила в клініку "за власним бажанням". Однак чому вона заговорила про це лише зараз, але мовчала про проблеми протягом багатьох місяців - МакЅим не пояснила.

Що сталося з МакЅим

Кілька років тому співачка заразилася коронавірусом і була за крок від смерті. Однак після одужання МакЅим здивувала зухвалим ставленням до свого здоров'я. Співачку неодноразово помічали з алкоголем, а незабаром вона зірвала концерт в Сочі

Дивна поведінка МакЅим обурила її фанів. Незабаром стало відомо, що співачка скасувала усі свої концерти. До слова, росіянка мовчить про війну, яку РФ розв'язала в Україні у лютому 2022 року. Вона ігнорує тему і нічого не говорить про злочинний путінський режим.

Вас також можуть зацікавити новини: