Співачка пробила колесо / скріншот Instagram

Українська співачка SHADU на своїй сторінці в Instagram розповіла про неприємний інцидент, який стався з нею в одному зі спальних районів Києва.

Вона поділилася, що вчора випадково пробила колесо свого автомобіля, тому їй складно було пересуватися містом.

"Вже більше години я їду зі швидкістю 10-11 км на годину, тому що у мене пробило колесо. Я дуже стараюся доїхати до комендантської години. Дуже сподіваюся, що у мене все вийде. Гумі хана, не знаю, де могла пробити. А ще з гірки спускатися..." - зазначила артистка.

Однак артистка не втратила оптимізму і включила улюбленого артиста The Weekend. Потихеньку вона змогла доїхати до паркінгу поруч зі своїм будинком, вже сьогодні вона буде розбиратися і ремонтувати машину.

"Ось така х***я, малята. Але доїхала, і Слава Богу!" - доповнила зірка.

Скріншот Instagram

Вона з гумором додала, що така біда могла трапитися тільки з нею.

"Це тільки я можу так часто потрапляти в проблеми? Їхала у справах, нічого не передбачало біди, і тут на, гучний бух. І все. Я як той равлик більше години їхала і боялася пошкодити диски авто. Але нічого, все, що нас не вбиває, робить нас сильнішими. Головне, жива і здорова. Однак думаю, можливо це спеціально хтось розкидає гострі предмети, щоб потім я потрапила в найближче СТО (сміється). Рухаюся далі, сьогодні колесо заміню і далі поїду у справах", - підсумувала співачка.

Відзначимо, Shadu (Ксенія Шадурська) - українська співачка і блогер, сонграйтер і режисер. До початку сольного проекту працювала режисером на топових телеканалах країни.

Вас також можуть зацікавити новини: