Раміна Есхакзай відвідує психотерапевта та нутриціолога / Скріншот Instagram

Відома українська журналістка, блогерка Раміна Есхакзай зізналася, що вже близько року живе з булімією. Інтерв'юерка поділилася, як бореться з розладом харчової поведінки.

Раміна Есхакзай у своєму Telegram розповіла, що впродовж року намагалася самотужки впоратися з психологічним захворюванням. Зараз вона вирішила спробувати лікування антидепресантами, тому що попередні методи не дали результату. За словами журналістки, лише п'ять днів за шість місяців вона не знущалася з свого організму:

Скоро буде майже рік, як я хочу впоратися без антидепресантів та знову почати жити, а не три дні нормально, далі два їм все підряд та блюю, потім знову спочатку. Мій максимум за останні пів року, коли я не чинила насилля над своїм організмом, - це п'ять днів. Рівно п'ять днів я не мучила себе, споживаючи все підряд, щоб мій мозок відключився на час, поки я споживаю їжу.

Відео дня
Скріншот Instagram

Як поділилася інтерв'юерка, вона вже тривалий час працює з психотерапевтом та нутриціологом. Проте Раміна не бачить ефекту від занять. Ведуча каже, що не може змусити себе виконувати рекомендації експертів. Есхакзай замислилася над антидепресантами, бо вважає, що вони вплинуть на її поведінку.

"Я регулярно працюю з психотерапевтом, коучем, нутриціологом. Але зараз ефект або низький, або його немає, бо я просто не можу виконувати рекомендації. Якщо я все-таки буду приймати антидепресанти, то це для того, щоб змінити нейронні зв'язки та патерни поведінки", - додала ведуча.

Нагадаємо, раніше Раміна Есхакзай поділилася, як їй вдалося зберегти дружбу з колишнім, адвокатом Євгеном Проніним.

Вас також можуть зацікавити новини: