Раміна Есхакзай розповіла, що їй допомогло пережити розставання / Скріншот Instagram

Українська журналістка, блогерка Раміна Есхакзай розкрила секрет хороших стосунків з колишнім - адвокатом Євгеном Проніним. Вона також поділилася, як переживала розставання з екснареченим.

Раміна зізналася, що розставання було болісним для неї. Деякий час після розпаду їхньої з Євгеном пари, вона ще тримала образи на екснареченого. Однак за рік після розставання, блогер отримала повідомлення від Проніна. За її словами, саме воно допомогло забути попередні образи та налагодити дружні стосунки. У повідомленні Євген попросив вибачення в Есхакзай і висловив свої переживання:

Він мені написав душевне повідомлення: "Раміна, те, що наші стосунки не склалися, для мене теж така трагедія, як і для тебе. Я так само переживаю це, як особисту невдачу. Ми з тобою не спілкувалися майже рік. У мене змінилося бачення життя, ті люди, з якими я думав, що не буду спілкуватися, виявилися прикольними і я з ними спілкуюся". Він написав велике повідомлення, сказав просто "вибач". У мене були сльози на очах, наче я чекала це повідомлення цілий рік. І я відповіла йому: "Женю, ти виявився нормальною людиною". І після цього повідомлення у мене не було бажання про Женю казати щось погане.

Скріншот з відео

Як розповіла Раміна, болісний період вона подолала за допомогою повного виключення Євгена з її життя. Тобто, журналістка прибрала усі його речі з квартири та видалила фото, що нагадувала про стосунки.

"Коли Женя з'їхав, він залишив деякі свої речі у мене вдома. І мені постійно це муляло, це було приводом написати: "Коли приїдеш забереш свої речі?". Я написала йому: "Куди тобі відправити речі?". І повністю видалила наші спільні фото з телефону, зняла наші фото з холодильника, всі нагадування, повністю викреслила все, що було між нами, щоб не тригерило", – додала Есхакзай.

До слова, Раміна Есхакзай і Євген Пронін були разом п'ять років. Про розставання пари стало відомо рік тому. Раміна вперше назвала причину розставання з нареченим. Вона розповіла, що у стосунках з Євгеном відчувала себе самотньою. За її словами, вони практично не проводили часу разом. Раміна додала, що поступово почала згасати у стосунках. Тому закохані вирішили розлучитися.

Нагадаємо, раніше Раміна Есхакзай розповіла про стосунки з військовим.

Вас також можуть зацікавити новини: