Також вона розповіла, чи буде вона робити нову "пластику" / скріншот

Даша Кацуріна, яка нині зустрічається з колишнім чоловіком Наді Дорофєєвої, розповіла про операцію на грудях. Обраниця Вови Дантеса розкрила подробиці "пластики".

Так, Кацуріну запитали в Stories про те, чи годувала вона груддю другу дитину. Як відомо, у неї двоє дітей від Михайла Кацуріна - донька Саша та син Іван.

"Тема грудей завжди актуальна.Бачу багато запитань, тому відповідаю: груди я зробила після перших пологів та народження Саші. Чи задоволена? Дуже!", - зізналася Кацуріна.

Відео дня

Також вона розповіла, чи буде робити нову "пластику". Як виявилося, Кацуріна не планує знову лягати під ніж хірургів.

"Переробляти після народження Івана не бачу сенсу, все подобається. З обов'язкового для себе роблю раз на рік УЗД, годувала Івана сама", - повідомила дівчина Дантеса.

Кацуріна розповіла про операцію на грудях / скриншот

Розповідь про операцію Кацуріна "ілюструвала" інтимним фото. На ньому вона кормить груддю свого сина. Судячи з усього, це фото дівчина Дантеса робила ще у пологовому будинку.

Даша Кацуріна та Вова Дантес - що відомо про пару

Навесні 2022 року стало відомо, що Вова Дантес та Надя Дорофєєва розлучаються. Згодом фанатів приголомшила новина. Виявилося, що Додо зустрічається з другом Михайлом Кацуріним, а Дантес - з його колишньою дружиною Дашею Кацуріною.

Після цього Дантеса та Дорофєєву навіть звинувачували у свінгерстві. Увесь цей час артисти не розривали свій шлюб офіційно. Лише у січні 2023 року вони привітали одне одного з офіційним розлученням

Дантес будує стосунки з Кацуріною, він спілкується з її дітьми. Даша навіть розповідала, що співак вимагає у неї третю дитину.

Вас також можуть зацікавити новини: