Пара одружилася цього літа / фото Instagram Мурата Налчаджіоглу

Поки зрадниця Ані Лорак продовжує відмовчуватися про повномасштабну війну РФ проти України, її колишній чоловік, бізнесмен Мурат Налчаджіоглу, залишається в Києві і насолоджується сімейним життям з новою обраницею. Нещодавно він одружився зі своєю обраницею - 27-річною візажисткою Лілією.

Дівчина активно веде Instagram і нещодавно похвалилася новими фото. Колишній чоловік Лорак відвіз нову дружину на відпочинок під Київ. Там вона показала форми в купальнику.

Лілія позувала у червоному бікіні. Вона обрала спокусливий купальник із зав'язками. Свій образ вона доповнила стильними сонцезахисними окулярами.

Відео дня
Дружина Мурата Налчаджиоглу зачарувала формами в купальнику / фото instagram Лілії Налчаджиоглу

У коментарях користувачі оцінили фігуру дівчини. Вони засипали її компліментами. Крім цього, Лілію вкотре порівняли з Лорак. Як відзначили коментатори, нова дружина Налчаджиоглу набагато краще за зрадницю, хоча і трохи на неї схожа зовні. Юзери пишуть:

  • "Ви тут схожі дуже на Лорак, звичайно. Вибачте, що так пишу, ну прям дуже. Фігура шикарна, але ви крутіше душею"
  • "Фігура просто бомбезна!"
  • "Як Лорак, і правда, але набагато крутіше!".

Нагадавши, колишній чоловік Ані Лорак одружився з Лілією у червні цього року. Вони відсвяткували весілля під Києвом, а потім провели медовий місяць за кордоном.

Вас також можуть зацікавити новини: