Для отримання слави Газманову довелося докласти багато зусиль / фото УНІАН

Російський співак Олег Газманов прославляє кремлівський режим вже багато років. Йому вдається залишатися на сцені завдяки тому, що він вміло переконує диктатора у своїй відданості. Журналісти проекту "Дорогі товариші" розкрили секрети Газманова і розповіли, як йому вдалося стати головним путіністом.

Цей рік у Газманова почався з гучних скандалів, в січні шанувальники його захейтили за отримання гранта від Путіна. Співакові вдалося "вибити" з казни РФ 17 мільйонів рублів (майже 8 мільйонів гривень) на "створення інтернет-каталогу патріотичних пісень". Крім цього, Газманов добре заробляє на пропагандистських концертах, йому вдається отримувати мільйони за виступи, що прославляють путінський режим.

Однак цього мало путіністу. Він не обмежується тим, що заробляє в РФ. Газманов їздить на корпоративи. Так, на Новий рік його помітили в ОАЕ, де співака "зловили" і спробували дізнатися, що ж він думає про війну. Газманов боягузливо попросив дати йому відпочити і нічого не сказав.

У Росії відповідь артиста не схвалили. Газманова звинуватили в тому, що він "мимрив" і ухилявся від відповіді. Музичний критик і опозиційний журналіст Артемій Троїцький зазначав, що всі артисти-путіністи бояться опинитися на війні, але намагаються переконати всіх навколо у своєму патріотизмі. Газманов стверджує, що пишається службою в армії, проте на фронт дійсно не рветься.

"Я, скоріше, роботяга. Роботяга, який звик працювати тільки ротом", - стверджував путініст в одному зі своїх інтерв'ю.

Для отримання слави Газманову довелося докласти багато зусиль. Він наполегливо намагався стати популярним, йому допомогли спортивні "спецефекти". Він почав робити сальто, перетворивши свої виступи на "циркове шоу". Також Газманов почав надягати на концертах шинель, після чого швидко зрозумів, що може це використовувати. 

"Політична еліта Кремля була в захваті від військового репертуару артиста. Це ж який потужний інструмент пропаганди! Поки російські солдати вели загарбницькі війни, Газманов відбілював їх мундири", - зазначили журналісти.

Пісня путініста "Офіцери" стала хітом, вона почала лунати на кожному пропагандистському концерті. Газманову плювати, про яку війну він співає і кого намагається вихваляти. Своїми піснями співак зумів "пробитися" в Кремль, він почав отримувати нагороди від Путіна.

Своєю творчістю він "натанцював" собі на розкішний особняк в Підмосков'ї і на нерухомість в Європі. У нього є будинок в Латвії, вілла в Італії. Однак там він жити не планував. З чуток, путініст мріяв переїхати в Ізраїль і навіть подавав документи на отримання візи. Про це стало відомо, коли РФ почала повномасштабну війну проти України. 

Однак сам співак все заперечує. Він стверджує, що залишається в РФ і нібито не збирається нікуди їхати. Газманов побоявся зізнатися в своїх планах, адже він розумів, що за це його може покарати Путін.

Діти Газманова також не поспішають "любити" РФ. Вони не вирушили до військкомату. Обидва його сини активно розповідають про патріотизм, але не хочуть йти воювати.

Дружина Газманова мріє, щоб він нарешті пішов на пенсію. Вона хоче "подивитися світ" і подорожувати, проте їх планам не судилося збутися. Проти Газманова ввели санкції, він скаржився, що у нього "забрали" нерухомість за кордоном. Нині путіністу не раді в інших країнах, а тому йому доведеться "гнити" в Росії.

Нагадаємо, раніше Газманов накинувся на Аллу Пугачову за її позицію.

Вас також можуть зацікавити новини: