Пугачова поїхала з Росії / скріншот

Відомий путініст Олег Газманов, який нещодавно відкрито заявив про своє бажання піти на війну проти України, висловився на адресу Алли Борисівни Пугачової. Артист заявив, що не очікував від Примадонни підтримки України. 

"Для мене особисто, Алла Борисівна з її висловлюваннями... викликала велику гіркоту і розчарування. Це ж треба так ставитися до своїх шанувальників, до своєї країни, щоб таке говорити", - сказав Газманов.

Судячи з усього, Газманов хотів розкритикувати Пугачову, але статус цієї артистки не дозволив йому говорити багато. Потім музикант сказав, що не буде більше обговорювати цю тему, оскільки вважає це нібито "непристойним". 

Відео дня

Позиція Алли Пугачової щодо війни в Україні

Співачка з перших днів повномасштабної війни разом зі своїм чоловіком і дітьми покинула Росію. Вона довгий час мовчала, тоді як Галкін відкрито говорив, що ракети по мирних українських містах посилає саме Кремль. 

Потім Галкіна визнали "іноагентом", звинувативши його в тому, що за свої слова він нібито отримує гонорари з-за кордону. Тоді Примадонна, звернувшись до російської влади, заявила, що просить і її визнати "іноагентом", оскільки вона у всьому підтримує свого чоловіка.

Нагадаємо, Пугачова вийшла в світ з Галкіним і жахнула шрамами від пластики.

Вас також можуть зацікавити новини: