Ярмак розніс Ротару / колаж з фото

Український репер Ярмак, який на початку повномасштабного російського вторгнення вступив до лав ЗСУ, гнівно висловився про артистку Софію Ротару. Він згадав, як до 2022 року президент України нагороджував живих легенд, в тому числі і Ротару.

Як вважає Ярмак, це було необачне рішення, особливо після того, як артистка виступала на дні народження президента російської Чечні Рамзана Кадирова.

"Я їм пишу: "Сама ідея - за*бісь. Але яка, нах*й, Софія Ротару?". Яка в 2017 році виступає перед Кадировим на його дні народження, це публічний захід, і вона ще співає йому українську пісню. Кадиров, який з 2014 року відправляє вбивати українців!" - сказав Ярмак в інтерв'ю YouTube-каналу "Брати Яковлєви".

Репер додав, що багато артистів розглядали Україну як середовище, де можна заробити грошей. Однак після 24 лютого 2022 року вони почали масово виїжджати. За його словами, таке оточення сформував Володимир Зеленський і, ймовірно, йому стало сумно після цього.

"Всі ті артисти, всі, що виступали на Дні незалежності, Полякови, Монатіки, Дорофєєви, де вони були з початку повномасштабного вторгнення? Вони цю країну розглядали як середовище, в якому можна поліпшити своє фінансове становище. І всі ті, кого нагороджував президент до 2022 року, з**буються з країни", - додав Ярмак.

Нагадаємо, нещодавно репер Yarmak очолив важливий підрозділ на фронті.

Вас також можуть зацікавити новини: