Тіна Кароль / фото Прилепа Олександр

Українська співачка Тіна Кароль, яка дуже переживає з приводу свого зовнішнього вигляду, намагається завжди бути ефектною на публіці. Зараз у своєму Telegram-каналі "Щоденник мрійниці" знаменитість поділилася добіркою фото, зроблених, очевидно, на прогулянці. 

На знімках Кароль зробила макіяж з акцентом на губи - виділила їх яскравим червоним. Волосся розпущене і недбало покладене на плечі. Одягнена Тіна в базову білу футболку з вишитим гербом України під коміром і в чорну джинсову жилетку. 

"Був настрій і такий. Як ти?" - коротко написала Тіна в своєму Telegram-каналі. 

Відео дня
Тіна Кароль на прогулянці / фото t.me/tinakarolofficial
Тіна Кароль на прогулянці / фото t.me/tinakarolofficial

Реакція соцмереж

  • "Які губки!"
  • "Найкраща"
  • "Відмінне фото!"
  • "Тіна, маєш просто приголомшливий вигляд!"

Слід зазначити, що в добірці фото Кароль показала, що вона сидить на літній терасі кафе і їсть сіннабони. Їхній апетитний вигляд співачка передала знімком крупним планом. 

Тіна Кароль на прогулянці / фото t.me/tinakarolofficial

Останнє фото - це вага зірки. Ваги показують, що артистка зараз важить 52,8 кг - зовсім недавно ця відмітка була на рівні трохи вище 53 кг. Тоді знаменитість розповіла, що сидить на дієтах з 15 років, проте всі вони були не дуже ефективними або зовсім не давали результату до тих пір, поки вона не звернулася до лікаря і правильно не підійшла до процесу позбавлення організму від усього шкідливого. Зараз Тіна Кароль має просто чудовий вигляд.

Нагадаємо, Тіна Кароль непристойно вивалила груди.

Також УНІАН писав про ганебні конфузи Кароль, Полякової, Каменських та інших зірок на сцені та під час зйомок.

Вас також можуть зацікавити новини: