Тіна Кароль / фото Прилепа Олександр

Співачка Тіна Кароль, яка активно веде свої соціальні мережі, оприлюднила в Телеграм-каналі серію спокусливих знімків у мініатюрній чорній сукні. Вбрання прикрашене мереживом, що робить його ще більш сексуальним і жіночним. 

Поверх сукні Кароль одягла білий піджак. Волосся у неї недбало розпущене, а на обличчі нанесено легкий повсякденний макіяж. Доповнила образ Тіна шкіряними чорними чобітьми на невеликому каблуці. Артистка має максимально натуральний вигляд.

На одному з фото Кароль зробила акцент на зоні декольте, яку це вбрання ідеально підкреслює.  Відверті знімки виконавиця хіта "Скандал" зробила в дзеркало ліфта. 

Відео дня
Тіна Кароль / фото t.me/tinakarolofficial

Реакція соцмереж

  • "Краса!"
  • "Нічого собі! Повернувся цей стиль!"
  • "Яка красуня!"
  • "Це підпал, дівчатка!"
Тіна Кароль / фото t.me/tinakarolofficial

Чим Тіна Кароль займається під час війни

Знаменита артистка не втекла з країни, коли почалися активні бойові дії. Співачка спочатку була в Києві, а потім вирушила за кордон для проведення благодійних концертів - збирала гроші на допомогу українцям. 

Тіна Кароль також час від часу показує в блозі свого дорослого сина Веніаміна. Оскільки хлопчик навчається у Великій Британії, у них з мамою не дуже часто є можливість побачитися і провести час разом.

Вас також можуть зацікавити новини: