Фото інстаграм Катерини Осадчої 

Телеведуча Катерина Осадча рідко говорить про особисте у себе в інстаграмі. Проте нещодавно вона вирішила поспілкуватися з підписниками на будь-які теми. Один з користувачів поставив питання стосовно волосся зірки: "Чи є у вас сивина? Чи фарбуєте Ви волосся? Дуже класний колір". Катерина виклала відео, на якому в гримерці готується до виходу на сцену і написала свою відповідь. 

"Не фарбую. Поки немає сивини, як це не дивно звучить в наших обставинах, але це не вічне, звичайно", - написала Осадча. 

Скріншот сторіз Катерини Осадчої 

До речі, 40-річна телеведуча раніше наголошувала, що ніколи не користувалася фарбою для волосся. Це вона і вважає своїм головним секретом догляду. Хоча, звичайно, на знімальних майданчиках постійно доводится вкладати волосся та псувати його стан, але поки Катерину все влаштовує. 

Відео дня

Нагадаємо, про свої проблеми з волоссям нещодавно заявила співачка Оля Цибульська. Вона відверто розповіла, що зараз вдягає перуку з кучерявими пасмами на зйомки, аби врятувати своє волосся. Оля наголосила, що постійні укладки забирають купу волосся, а потім жодні маски чи масажі не допомагають. 

Вас також можуть зацікавити новини: