Катерина Осадча / Фото - instagram.com

Відома телеведуча Катерина Осадча розповіла, що у своєму блозі нерідко отримує критику. Певної теми немає - недоброзичливці намагаються зачепитися за що завгодно, аби "вколоти" знаменитість. Зараз вона публічно дала їм усім відповідь. 

Ведуча програми "Світське життя" зазначила, що зараз у себе на сторінці зіткнулася з новим видом хейту:

"Новий вид хейту. Від тих, хто за кордоном, і працюють далеко від дому. Вони бажають ніколи не відчути, що відчули вони. Я вже починаю колекціонувати різновиди докорів". 

Відео дня

Катерина обурена тим, що люди критикують всіх і за все. Зірка каже, що зараз не той час, щоб сіяти ворожнечу між українцями - всі повинні колективно думати про перемогу і наближати її всіма можливими методами. 

"Друзі, всі, хто "був про мене іншої думки", не хоче мене бачити, не подобається все, що я роблю, - відпишіться і не дивіться. У нас так багато справ до перемоги, що хейт точно не на часі", – звернулася Осадча до всіх недоброзичливців. 

Скріншот сторі Катерини

Чим Катерина Осадча займається під час війни в Україні

Після 24 лютого вона організувала два проекти - "Пошук зниклих" і "Знайти своїх". Обидві ініціативи були націлені на пошук зниклих через війну цивільних. Зараз проекти розрослися і функціонують з підтримкою правоохоронних органів. Сама Катя нещодавно отримала за це нагороду

Нагадаємо, Осадча прокляла російських артистів, що підтримують окупацію міст України.

Вас також можуть зацікавити новини: