Кейт Міддлтон / фото REUTERS

Готуючись до виходу із самоізоляції і відновлення виконання королівських обов'язків, дружина принца Вільяма, герцогиня Кембриджська Кейт Міддлтон вирішила зайнятися кадрами. На посаду своєї помічниці вона запросила жінку, ім'я якої чудово знайоме всім британцям. Це 38-річна Ханна Кокберн-Лоджі, з якою герцогиня давно тісно спілкується.

Ханна Кокберн була найнята як новий особистий секретар герцогині Кембриджської. Згідно з інформацією в соцмережі LinkedIn, у повноваження Ханна вступила на початку червня 2020 року. Жінка буде активно брати участь у наданні допомоги Кейт у плануванні зустрічей, а також займеться її супроводом під час поїздок, після того, як обмежувальні заходи через коронавірус будуть зняті.

Читайте такожКейт Міддлтон здійснила віртуальний візит в центр лікування залежностей (відео)

Відео дня

Кокберн раніше вже супроводжувала королівське подружжя в їх турне 2016 року по Індії і Бутану, яке вона очолювала і організовувала. Вона також працювала в Міністерстві закордонних справ майже 20 років, піднявшись до посади голови відділу політичних і двосторонніх відносин Індії. Також вона була нагороджена орденом Британської імперії "За заслуги в розвитку відносин між Великобританією та Індією", після туру Кейт і Вільяма, повідомляє видання People.

Кейт знадобилося кілька місяців, щоб вирішити, кого найняти на цю життєво важливу посаду після того, як Кетрін Куїнн пішла з посади її особистого секретаря. Куїнн зіграла велику роль в наданні допомоги герцогині Кембриджської в її проекті «Ранні роки», який був спрямований на те, щоб уберегти дітей від злочинності.

Нагадаємо, вчора в честь 99-го дня народження дідуся принца Вільяма, чоловіка Єлизавети II Філіпа, Кейт Міддлтон опублікувала рідкісне і дуже миле фото. Герцог Единбурзький вкрай рідко фотографується разом з дружиною старшого онука, тому розміщений нею в Instsagram знімок, де вона поруч з Філіпом, можна вважати раритетним. Таким чином герцогиня Кембриджська вирішила привітати родича з майже круглою датою.