Кейт Міддлтон та принц Вільям / фото REUTERS

Герцогиня Кембриджська разом із чоловіком провели зустріч в Сандрінгемському палаці. На захід Кейт Міддлтон завітала у стильній сукні-сорочці, яка чудово підійде для сонячних літніх днів.

Читайте такожКейт Міддлтон до 7-річчя принца Джорджа поділилася його милим фото

Принц Вільям та його дружина провели зустріч із представниками організацій, які отримають допомогу від Королівського фонду. Для підтримки передової спільноти і психічного здоров'я нації через спеціальний фонд, що створили в рамках реагування організації на поширення коронавірусної хвороби, герцоги Кембриджські виділили 1,8 мільйона фунтів стерлінгів, що дорівнює майже 64 мільйони гривень. 

Відео дня

Такий захід відбувся у Сандрінгемському палаці. Королівське подружжя поспілкувалося із чотирма активістами в саду, на свіжому повітрі. Зустріч відбулася із дотриманням соціальної дистанції, проте захисних масок на учасниках заходу не було. Під час розмови Кейт і Вільям дізналися, що багатьом людям, які працюють на передовій боротьби з COVID-19, необхідна підтримка, що стосується психічного здоров'я.

Кейт Міддлтон / фото REUTERS

Зустріч відбулася у теплий сонячний день, тому герцогиня вирішила показати ефектний літній аутфіт. 38-річна Кетрін одягнула білу сукню-сорочку з мінімалістичним принтом та пишним подолом. Такий look гарно підкреслив струнку фігуру Кейт Міддлтон. Волосся вона вклала у красиві локони. Гармонійно поєднався із аутфітом і макіяж герцогині. Вона намалювала чорні стрілки на повіках, а губи нафарбувала нюдовою помадою. Завершила образ невеликими золотими сережками-кільцями.

Принц Вільям / фото REUTERS

Принц Вільям теж мав чудовий вигляд, він був одягнений у світлий піджак, білу сорочку. Захисних масок пара одягати не стала, оскільки захід відбувався на вулиці, але ми і не бачили Кетрін і Вільяма в масках на обличчях раніше