Кейт Міддлтон / фото REUTERS

38-річна герцогиня Кембриджська Кейт Міддлтон вирушила у віртуальний тур лікувальним центром, яким керує одна з її ключових благодійних організацій, щоб дізнатися більше про зростання адиктивної поведінки під час пандемії коронавірусу.

Про це повідомляє People.

Читайте такожКейт Міддлтон і принц Вільям зіграли в лото з постояльцями будинку для людей похилого віку (фото, відео)

«Коли все повернеться в норму, я б хотіла підійти і привітатися з командою і всіма, хто там знаходиться», — сказала Кейт на початку розмови.

Мама трьох дітей сказала, що чверть дорослих британців можуть пити набагато більше алкоголю в результаті самоізоляції, згідно з недавнім опитуванням британської благодійної організації, яка працює з людьми, що страждають від наркотичної і алкогольної залежності.

скрін відео

«Це рятувальне коло для багатьох людей, і це чудово, що вони можуть отримувати підтримку, чи то віддалено, чи прямо в центрі, під час самоізоляції», — зазначила Кейт.

Раніше повідомлялося, що британський принц Вільям анонімно працює волонтером на «гарячій лінії», яку королівська сім'я відкрила з метою надання допомоги постраждалим внаслідок пандемії коронавірусу.