Принц Вільям таємно працював у службі довіри / instagram.com/kensingtonroyal/

Кілька днів тому герцогиня Кетрін і принц Вільям зателефонували волонтерам з двох організацій: Conscious Youth, яка розташовується в Кірклісі, Уест-Йоркшир і Machynlleth Community Corona Response, яка перебуває в Поуісе в Уельсі.

Перша організація спрямована на підвищення емоційної стійкості молодих людей. Кейт і Вільям під час бесіди запитували про те, як волонтери адаптувались до роботи в умовах пандемії коронавірусу, пише ТСН.

Читайте такожКейт Міддлтон і принц Вільям зіграли в лото з постояльцями будинку для людей похилого віку (фото, відео)

Відео дня

Друга волонтерська організація допомагає виробляти захисні екрани і маски для обличчя. У бесіді Кетрін висловила слова підтримки і подяки всім, хто допомагає іншим людям у цей непростий час. А принц Вільям розповів, що і сам анонімно консультував людей під час самоізоляції. Він був волонтером сервісу Shout, який пропонує підтримку для людей, що знаходяться в кризовій ситуації.

Королівська сім'я вклала в службу три мільйони фунтів стерлінгів. З минулого року Shout провела понад 300 тисяч телефонних розмов. 65 відсотків людей, що звернулися за допомогою, молодші 25 років.

Герцогиня Кембриджська під час цих двох записів була одягнена в білий кардиган з неглибоким V-подібним декольте від Sandro Paris і сережки від Catherine Zoraida. У другому ролику Кейт з'явилася в білій сорочці від M. I. H. Jeans і сережках від Accessorize.

Раніше, як повідомляв УНІАН, з нагоди дня народження принцеси Шарлотти, ми дізналися про те, вона разом зі своїми батьками - принцом Вільямом і Кейт Міддлтон - і братами - принцами Джорджем і Луї - таємно взяла участь у волонтерській ініціативі: сім'я приготувала вдома пасту, потім зібрала сумки з продуктами і особисто розвезла їх околицями Сандрингему нужденним.