Олег Винник втік з України / instagram.com/olegg.vynnyk

Український співак Олег Винник, який втік до Німеччини після початку повномасштабного вторгнення Росії у лютому 2022 року, просто "плюнув на своїх".

Таку думку висловив український шеф-кухар Євген Клопотенко в інтерв'ю РБК-Україна. Кулінар упевнений, що співак повернеться в Україну після закінчення війни.

"У тебе ж була мільйонна аудиторія, тонни людей, на яких ти просто плюнув... Але найгірше - він повернеться, коли все закінчиться, і його знову будуть слухати. І це мене найбільше дратує. Це для мене біль", - заявив Клопотенко.

Відео дня

Як відомо, Винник виїхав з України 26 лютого. Він заявив, що в Німеччині він нібито лікується від рідкісного захворювання. Багато хто з зірок критикують співака за такий боягузливий вчинок.

Винник розповів, як і коли виїхав з України

Нагадаємо, Винник вперше розповів, як і коли він виїхав з України до Німеччини, тільки у червні 2023-го:. За словами співака, він допоміг евакуюватися людям. Винник стверджує, що бачив ці події уві сні, ще задовго до повномасштабної війни РФ проти України.

"Я виїхав 26 числа і вивозив з собою дуже багато людей. Я бачив цей сон крайніх років 10-15 і разів 40. Тільки я бачив цей момент, де я виїжджаю з-під обстрілів і з-під вибухів, і я повинен був поїхати туди, де я завжди робив, роблю і буду робити свої пісні", - сказав він.

Вас також можуть зацікавити новини: