Опальна артистка, яка зрадила Україну, стала об'єктом ненависті навіть для росіян / фото instagram Лорак

Поява опальної співачки Ані Лорак на росТБ спровокувала небувалий скандал. Жителі країни-агресорки збунтувалися проти артистки, а тепер її з ганьбою викрили. Виявилося, "голубці миру" не вірять у РФ, їй не допомагають навіть заяви про те, що вона - "патріотка".

"Сьогодні встановили, хто є головним адміністративним ресурсом у Ані Лорак. Хто зміг її назад повернути на ТБ, про це ми розповімо в понеділок. Хто зміг її протягнути на НТВ в якості журі. Сподіваюся, ми зможемо зробити так, щоб її звідти прибрали з ганьбою, бо я вважаю, що це зрада. Повернути назад зрадника Росії на ТБ, хоча за лаштунками Куєк усім говорить, що вона патріотка, присягається у цьому, але ми не бачимо поки офіційної позиції, поки тільки голослівні висловлювання з її боку", - заявив путініст Віталій Бородін.

Головний укладач доносів на зірок стверджує, що незабаром Лорак втратить місце у кріслі судді на шоу "Ти супер". Крім цього, пропагандист Руслан Осташко теж підключився до цькування співачки. Опальна артистка, яка зрадила Україну, стала об'єктом ненависті навіть для росіян. Осташко називає Лорак "співачкою ротом" і не розуміє, чому її покликали на російський телеканал.

Відео дня

Тим часом сама Лорак показалася у літаку. Можливо, скандальна співачка вирішила втекти від ганьби і викриття, а тому поспішно вилетіла з Москви. Куди тримає шлях зрадниця - поки що залишається загадкою.

Лорак раптово здалася в літаку на тлі ганебного викриття / скріншот

Скандальна поява Лорак на росТБ - що відомо

Нагадаємо, в кінці літа росЗМІ анонсували вихід нового сезону шоу "Ти супер". Лорак отримала місце в кріслі журі. Однак навряд чи співачку хочуть бачити на шоу. Росіяни одразу ж збунтувалися.

А коли перші випуски вийшли в ефір, глядачі вимагали, щоб Лорак погнали "поганою мітлою". Співачка обурила не лише своїм вульгарним зовнішнім виглядом, але і шлейфом з низки скандалів.

Вас також можуть зацікавити новини: