Ані Лорак зганьбилася на росТБ / instagram.com/anilorak

Опальна співачка Ані Лорак стала одним з членів журі російського шоу "Ти - супер". Вона разом з путіністами Олександром Панайотовим, Олексієм Воробйовим і Люсею Чеботіною відбирала дітей для участі у вокальному шоу.

Для зйомок першого ефіру вона підібрала фіолетовою сукню в підлогу з відвертими розрізами на грудях і високі напівпрозорі рукавички. У мережі захейтили Лорак за такий зовнішній вигляд і засудили її за те, що вона так з'явилася перед дітьми.

Більш того, користувачі мережі відзначили, що Лорак не потрібна на російському телебаченні, тому її "потрібно гнати поганою мітлою". А все через те, що вона публічно не виступила на підтримку війни в Україні.

Відео дня

Що пишуть фоловери

  • "Якого біса Лорак і Воробйов? Одна скрізь паскудить, а другий не живе в Росії. Нехай десь у Піндосії займають суддівські крісла"
  • "Якийсь черговий абсурд і плювок в обличчя"
  • "Звідки Лорак взялася?"
  • "Ну, і позорисько. Як вокаліста погана, та ще й вирядилася так для дитячого шоу"
  • "Найгірше журі за всі випуски, ганьба"
Ані Лорак зганьбилася на росТБ / instagram.com/anilorak

Позиція Ані Лорак щодо війни в Україні

Ані Лорак неодноразово говорила, що в Україні її нібито притисняли, не давали їй розвиватися, бо вона нібито відмовлялася брати участь в політичних іграх. Тому зрадниця вирішила переїхати в РФ і там заробляти криваві рублі.

Про повномасштабне вторгнення РФ в Україну вона мовчить. Лише одного разу вона заявила, що несе любов і мир через свою музику. Через таку позицію їй не раді ні в Україні, ні в Росії.

Вас також можуть зацікавити новини: